Niks geen debat – toch een geslaagde campagneactiviteit

eFFektfestival muzikaal optreden augustus b2014

Goed voorbereid trok een aantal enthousiaste Bossche GroenLinksers zaterdag 30 augustus met onze lijsttrekker Ufuk Kâhya naar het eFFektfestival op het terrein van zorgboerderij De Locatie in Vlijmen. Met pasbedrukte campagne-t-shirts en een goed verhaal voor het lijsttrekkersdebat over de jeugdhulpverlening. Dat debat kwam er helemaal niet die dag- GroenLinks bleek de enige partij die wilde komen. Jammer (en onbegrijpelijk natuurlijk)- toch werd het voor ons een heel geslaagde eerste campagneactiviteit.

eFFektfestival campagnetam in gesprek met bezoekers

Over ruim tweeënhalve maand kunnen de inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Maasdonk en Oss naar de stembus. Op 19 november zijn er immers herindelingsverkiezingen. De gemeente Maasdonk (Nuland, Vinkel en Geffen) verdwijnt per 1 januari 2015. De dorpen Nuland en Vinkel komen bij Den Bosch, Geffen gaat naar Oss. En in november kiezen we dus de nieuwe gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch en Oss.

Natuurlijk doet GroenLinks mee aan deze verkiezingen, in Den Bosch én in Oss. Om onze stad groener en socialer te maken is een sterke GroenLinksfractie in de gemeenteraad straks hard nodig. De afdeling is druk bezig met plannen voor een verkiezingscampagne – binnenkort presenteren we die plannen aan de leden.

eFfektfestival Ufuk en Noortje maken chips van aardappelen van de Graafse Hof

Het eFFektfestival was het eerste ” buitenoptreden” voor onze lijsttrekker en een aantal kandidaten. Zonder het aangekondigde debat, wel met allerlei andere activiteiten en een groot aantal interessante gesprekken met bezoekers van dit bijzondere festival waar we veel langer bleven als oorspronkelijk afgesproken.

eFFektfestival Ufuk en Noortje mozaïk

Plaats een reactie